O nama


Hotel „Dulović“ je mali gradski hotel koji se nalazi u centru Mojkovca na trgu Ljubomira Bakoča.
Udoban smještaj i vrhunska hrana u našem hotelu pogodni su za sve turiste koji žele da uživaju u predivnom ambijentu netaknute prirode sjevera Crne Gore. Grad se nalazi na 820 m nadmorske visine na desnoj obali rijeke Tare, okružen sa dvije predivne planinske ljepotice Bjelasicom i Sinjajevinom, privilegovan je i sa dva nacionalna parka u najbližem susjedstvu.
Mojkovac je takođe udaljen 7 km od čuvenog Biogradskog jezera jednog od najljepših ledničkih jezera koje sigurno treba posjetiti. Hotel je udaljen 30km od ski centra Bjelasica –Kolašin.
Od Mojkovca do Podgorice ima 90 km a do Beograda 380km, Mojkovac je povezan i sa ostalim mjestima: Jadranskom magistralom, željezničkom prugom Beograd-Bar i regionalnim putem Žabljak-Pljevlja.
Hotel „Dulović“ ima u ponudi 7 soba ukupnog kapaciteta 18 ležajeva
• jednokrevetna,
• dvokrevetne,
• trokrevetne,
• francuski ležaj,
• i apartmani.

Svaka soba raspolaže sa kupatilom - kada / tuš / WC – fen za kosu, TV prijemnik i bežični internet, a apartmani su opremljeni sa mini barom. Objekat ima svoje centralno grijanje.

Restoran
Hotel raspolaže sa restoranom kapaciteta 100 mjesta koji nudi raznovrsnu i kvalitetnu hranu. Hotel ima i kafe bar kapaciteta 40 mjesta kao i veliku ljetnju baštu kapaciteta 100 mjesta.

© 2012. All rights reserved.